Talviliigan historia

 

Talviliiga on PK-35:n ja Käpylä Unitedin järjestämä perinteinen jokavuotinen jalkapalloturnaus, joka pelataan viikonloppuisin loka- ja huhtikuun välisenä aikana. Se on tarkoitettu lähinnä pääkaupunkiseudun ja eteläisen Suomen juniorijoukkueille. Mukana on vuosien varrella ollut joukkueita Helsingin, Espoon ja Vantaan lisäksi mm. Turusta, Tampereelta, Lahdesta, Kotkasta, Jyväskylästä ja jopa PK-35:n synnyinkaupungista Viipurista.

Noin 5-15-vuotiaille poika- ja tyttöjunioreille suunnatun sekä melkein viidessäkymmenessä eri sarjassa järjestettävän Talviliigan pelimuodot ovat 11v11, 8v8 ja 5v5. Ottelut pelataan Pihlajamäen, Käpylän ja Myllypuron lämmitetyissä futishalleissa sekä Oulunkylän ja Tapanilan lämmitetyillä ulkokentillä. Kaikkien kenttien alustana on nykyaikainen jalkapallonurmi. Kaikki pelikenttämme ovat hyvien yhteyksien ja parkkipaikkojen varrella Helsingissä.

Syksyllä 2006 perustetun Talviliigan alkuperäisenä ideana oli saada myydyksi Pihlajamäen ja Käpylän hallivuoroja, mutta alle sadan joukkueen tapahtumasta liikkeelle lähtenyt turnaus on kasvanut vauhdikkaasti vuosi vuodelta. Talvella 2020-2021 liigaan osallistuu noin 800 joukkuetta. Kyseessä on Suomen suurin juniorien talvisarja, joka vaatii järjestäjiltä luonnollisesti ympärivuotisia töitä.

Talviliiga koskettaa tuhansia ihmisiä, kun huomioi pelaajien ja valmentajien lisäksi kaikki taustahenkilöt, järjestäjät, kannattajat, perheenjäsenet ja muut sidosryhmät. PK-35 ja Käpylä United ovat erittäin tyytyväisiä, että myös tyttöjoukkueiden määrä on vuosi vuodelta selvästi kasvanut.

Talviliigan tärkeintä antia hyvien pelien ja laadukkaiden olosuhteiden lisäksi on sosiaalinen, tasa-arvoinen, yhteisöllinen ja yhdenvertaisuutta edistävä ilmapiiri, jossa jokainen pelaaja voi tuntea itsensä tervetulleeksi ja merkittäväksi. Otteluissa pelataan tosissaan, mutta vastustajaa, erotuomaria ja kannattajia kunnioittavasti. Talviliiga on futiksen juhlaa!

TERVETULOA MUKAAN!

Yhteystiedot / Ottelutapahtumat

Pihlajamäen hallin peleistä vastaa Juuso Mattila : juuso.mattila@kolumbus.fi / 0407754858

Oulunkylän otteluista vastaa Toni Seppälä :  0505587893

Tapanilan kentästä vastaa Jukka Airaksinen :  0400542693

Myllypuron hallin peleistä vastaa Timo Maakannas : timo@kapylaunited.fi / 0407319490

Käpylähallin peleistä vastaa Timo Maakannas : timo@kapylaunited.fi / 0407319490

Ilmoittautuminen ja laskutus

Juuso Mattila : juuso.mattila@kolumbus.fi / 0407754858

Otteluohjelmat

Timo Maakannas :  timo@kapylaunited.fi / 0407319490


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/talvilii/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673